De KinderGGZ is onderdeel van De Kinderkliniek. Ons team gedragsdeskundigen werkt hier samen om psychologische hulp te bieden. De KinderGGZ is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar waarbij de ontwikkeling (tijdelijk) anders verloopt.

De KinderGGZ is in het bijzonder gespecialiseerd in de samenhang tussen psychische en lichamelijke klachten. De unieke setting van De Kinderkliniek maakt het mogelijk nauw samen te werken met diverse zorgverleners, waaronder medisch specialisten, voor een volledig zorgaanbod. De KinderGGZ biedt basis- en specialistische GGZ. Dit betekent dat zowel meer eenvoudige als complexe psychische problematiek bij De KinderGGZ terecht kan. Er wordt gewerkt conform de meest nieuwe en wetenschappelijk effectief bewezen methodes voor diagnostiek en behandeling.

Kinderen en jongeren kunnen hier lezen voor welke problemen zij bij ons terecht kunnen, een ouder of verzorger kan meer informatie over die problemen hier lezen en verwijzers kunnen het snelste hier terecht.